Lad små stykker lime med skal sejle yndefuldt rundt i suppen. Det ser smukt ud og giver en dejlig smag. Så kan de gæster, som vil have suppen mere syrlig, også nemt få lidt ekstra saft.

Sådan gør du

  • 1 Skær fisken i mindre stykker.
  • 2 Skyl aspargeskålen.
  • 3 Kog bouillonen op i en gryde og tilsæt sukker, limesaft og snittet chili. Lad det simre 2-3 minutter. Smag til med fiskesovs.
  • 4 Kom aspargeskålen i suppen og lad den simre i 1 minut.
  • 5 Kom fisken i, læg låg på og sluk for varmen. Lad suppen stå i 5 minutter.
  • 6 Server suppen i skåle sammen med små stykker lime og koriander.  
  • 7 Kilde: Krydderiet 3, 2006
  • {{recipeDoneText}} Fiskesuppe a la Thai

Opskriften er udviklet af