Fiskeruller med pesto og rødbeder

Sådan gør du

  • 1 Fiskefileterne skylles og gåes efter for ben. De smøres med pesto, krydres med salt og peber og rulles fra halen.
  • 2 Rullerne lægges i et ovnfast fad, og vand, bouillon eller hvidvin hældes ved. Rullerne dampes i ovnen ved 200° C i ca. 20 min. på næstnederste ovnrille.
  • 3 Rødbederne skrælles og skæres i tynde stave, der lægges i et ovnfast fad.
  • 4 Citronen halveres og skæres i tynde både, der blandes med rødbederne. Balsamico, salt og peber vendes i, og rødbederne tilberedes ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
  • 5

    Servering

    Fiskeruller med pesto og bagte rødbeder serveres f.eks. med saltbagte kartofler tilberedt i ovn. Ekstra grøntsager serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Fiskeruller med pesto og rødbeder

Tip

Variation: Fiskerullerne kan serveres på salatbund som en forret. Beregn to fiskeruller pr. person. Rødbeder, fiskeruller og evt. kartofler kan tilberedes i ovnen samtidig.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier