Fiskelasagne med spinat og tomat

Sådan gør du

  • 1 Find en passende dyb form til ovnen - ikke for stor i omkreds.
  • 2 Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
  • 3 Pluk og skyl spinaten.
  • 4 Snit mozzarellaen i små stykker.
  • 5 Kog lasagnepladerne i ca. 6-8 min.
  • 6 Bland danskvand, hvidløg, chili, salt og peber i farsen og rør godt rundt.
  • 7 Læg fiskefars, tomatskiver, spinat, parmesan, mozzarella, i bunden af et ildfast fad og derpå lasagnepladerne.
  • 8 Fortsæt i nævnte rækkefølge og afslut med fyldet.
  • 9 Bag lasagnen ved 175°C i ca. 20 min.
  • 10 Server med brød.
  • {{recipeDoneText}} Fiskelasagne med spinat og tomat

Opskriften er udviklet af