Fiskefrikadeller med bønner og peberfrugt

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Vend dem med olie og 1 tsk salt. Fordel dem på bagepapir på en bageplade. Bag kartoflerne ca. 50 min. ved 225 grader på midterste ovnribbe til de er gyldne og sprøde.
  • 2 Skær fisken i mindre tern. Kom fisken i en foodprocessor. Mix fisken sammen med 1½ tsk salt, til det er jævnt. 
  • 3 Mos de kogte kartofler. Riv guleroden på råkostjern. Snit forårsløgene fint. Kom kartofler, gulerod, forårsløg, æg, hvedemel, mælk og peber i. Mix igen. Form farsen til frikadeller. Steg dem i olie eller olie og smør på en pande til de er gennemstegt.  
  • 4 Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand 5 min. Afdryp bønnerne i en sigte.
  • 5 Rens peberfrugterne for stilk og kerner og skær dem i strimler. Svits peberfrugtstrimlerne i olie på en pande. Tilsæt hvidløg og bønner og svits kort. Vend persille i og krydr med ¼ tsk salt og peber.  
  • 6 Rør fromage frais og purløg sammen og smag til med ½ tsk salt.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller med bønner og peberfrugt

Opskriften er udviklet af