Fiskefrikadeller

Sådan gør du

  • 1 Hak fiskekødet i foodprocessor eller blender.
  • 2 Rør det sejt med salt.
  • 3 Rør smørret med melet og rør de 3 spsk mælk i.
  • 4 Rør fisken heri og krydr med peber.
  • 5 Tilsæt resten af mælken/fløden lidt ad gangen, til farsen har passende konsistens.
  • 6 Form farsen til frikadeller med en spiseske og kom dem i letgyldent smør på panden.
  • 7 Varm langsomt panden op.
  • 8 Steg frikadellerne ca. 5 min. på hver side.
  • 9 Hvis frikadellerne steges ved for høj varme, bliver de flade, når man tager dem af.
  • 10 Der kan røres tomatpuré i farsen samt revet løg, muskatblomme eller klippet purløg, før stegningen.
  • 11

    Servering:

    Serveres med kogte kartofler og remoulade, og evt. en råkostsalat.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller

Opskriften er udviklet af