Fiskefileter med karry-tomatsauce

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en stor kasserolle og svits hvidløgene 30 sek.
  • 2 Drys karry i og svits 30 sek.
  • 3 Tilsæt tomater, salt og peber og lad det simre, til tomaterne er meget bløde, ca. 20 min. – mindre hvis der bruges dåsetomater.
  • 4 Tilsæt tomatpuré og purer blandingen i en foodprocesssor eller blender.
  • 5 Hæld den tilbage i kasserollen og stil den til side.
  • 6 Varm ovnen op til 220°.
  • 7 Spray eller pensl et ildfast fad med olie.
  • 8 Læg løg og hvidløg i bunden af fadet.
  • 9 Fold fiskefileterne sammen og læg dem i fadet, drys med salt og peber.
  • 10 Hæld fiskebouillon ved og læg et stykke alu-folie ovenpå.
  • 11 Bag fileterne til de er hvide og faste, 6-9 min.Fjern alu-folien og læg fileterne på et serveringsfad.
  • 12 Dæk igen med alu-folie og hold fisken varm.
  • 13 Hæld væsken fra fadet i karry-tomatsaucen gennem si.
  • 14 Bring saucen i kog og kog den lidt ind, ca. 2-3 min.
  • 15 Bland hakket persille i. Anret saucen omkring fileterne.
  • 16 Pynt evt. med mere persille.
  • 17

    Servering:

    Serveres med kogte squash i strimler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefileter med karry-tomatsauce

Opskriften er udviklet af