Fiskedeller'’n’ chips med rå remoulade

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
  • 2 Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • 3 Vend dem med olivenolie og salt.
  • 4 Bag dem ved 200° i 30-35 min., til de er gyldne og møre.
  • 5 Lav imens remouladen:
  • 6 Skær gulerod, bladselleri og drueagurk i lange, tynde stave og skær dem derefter i bittesmå tern.
  • 7 Skær æblet i både, halvér dem på langs og skær også dem i små tern.
  • 8 Hak kapersene fint. Kom mayonnaisen i en skål, og rør den med yoghurt, karry, eddike og sukker.
  • 9 Rør alle grøntsagerne i dressingen og smag til med salt og peber.
  • 10 Skræl og riv gulerodden.
  • 11 Rør fiskefarsen med revet gulerod og hakket dild.
  • 12 Opvarm en stegepande, og tilsæt olivenolie og smør.
  • 13 Sæt fiskefarsen på panden med en teske, så det bliver mini-deller.
  • 14 Dyp teskeen i vand efter hver delle, så farsen slipper igen.
  • 15 Steg dellerne ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte, ca. 3-4 min. på hver side.
  • 16

    Anretning

    Anret deller og kartofler på 6 tallerkner eller på engelsk manér i 6 kræmmerhuset foldet af avispapir (belagt med bagepapir inden foldning, så sværten ikke kommer i kontakt med maden).
  • 17 Servér med en klat remoulade til.
  • {{recipeDoneText}} Fiskedeller'’n’ chips med rå remoulade

Tip

Brug de overskydende fiskefrikadeller i madpakken sammen med en lille plastikbeholder med grøntsagsremoulade.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier