Fiskeburger med sesamstegt mørksej og tartarsauce

Sådan gør du

  • 1

    Tartarsauce

    Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.
  • 2

    Fyld til burger

    Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.    
  • 3 Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam.    
  • 4 Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.    
  • 5 Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.
  • {{recipeDoneText}} Fiskeburger med sesamstegt mørksej og tartarsauce

Tip

Anden egnet fisk: Kulmule, kuller

Opskriften er udviklet af