Fiskeboller i citronsauce med bulgur

De samme fiskeboller smager også skønt i en karrysauce.

Sådan gør du

  • 1 Kom en gryde med vand i kog.  
  • 2 Når vandet koger (ikke voldsomt) former du farsen med hjælp af en ske til boller og lader bollerne synke ned i vandet. Start med den halve mængde fars.  
  • 3 Når bollerne kommer op på overfladen efter nogle minutter er de gennemkogte.  
  • 4 Tag op med hulske og læg til side. Gentag med resten af farsen.  
  • 5 Kom bouillon, fløde rørt med majsstivelse i en gryde og kog op under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber og kom fiskebollerne i.  
  • 6 Kog bulgur efter anvisning og broccoli i letsaltet vand i 3-4 minutter.  
  • 7 Server bulgur med fiskeboller og sauce. Drys gerne lidt citronskal over.  
  • {{recipeDoneText}} Fiskeboller i citronsauce med bulgur

Opskriften er udviklet af