Fiskeboller i aspargessauce

Sådan gør du

  • 1 Rør fiskekødet grundigt sammen med mel, salt, peber og æg.
  • 2 Spæd med mælk. Kom 4 dl vand og 1 tsk salt i en stor pande, kog vandet op og skru ned til middelhøj varme.
  • 3 Form fiskefarsen med en spiseske til boller på størrelse med en frikadelle og læg dem i det kogende vand.
  • 4 Lad bollerne simre i vandet i 5 min.
  • 5 Tag bollerne op af kogevandet, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og læg dem i et fad.
  • 6 Sigt kogevandet op i en gryde.
  • 7 Knæk bunden af aspargesene, skær dem i 2-3 cm lange stykker og kog dem i vandet i 2 min.
  • 8 Opløs majsstivelsen i mælken og rør blandingen i bouillonen under omrøring.
  • 9 Tilsæt hakket dild og smag til med salt og peber.
  • 10 Hæld aspargesfrikasséen over fiskebollerne.
  • 11 Server med kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Fiskeboller i aspargessauce

Opskriften er udviklet af