En lynhurtig, sund og velsmagende ret, som blot skal i mikrobølgeovnen. Fisken holder sig saftig på grund af kokosmælken, den tilberedes i. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand over til pasta.
  • 2 Skær fisken i store tern og læg i en form.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Skær chili i tynde skiver og kålen i små buketter.
  • 5 Fordel over fisken.
  • 6 Pres saften fra limen over fisken.
  • 7 Rør ingefær ud i kokosmælken og hæld den over fisk og grøntsager.
  • 8 Kog retten ved fuld effekt i mikrobølgeovnen i 6-7 minutter.
  • 9 Tag ud og lad stå i et par minutter.
  • 10 Server til pasta og salatblade.
  • {{recipeDoneText}} Fisk i kokosmælk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier