Fish ’n chips med kuller og rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Rens og skær rodfrugterne på langs i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber. Bag i ovnen ved 220 grader i ca. 30-40 minutter.
  • 2 Bland mel med timian og bagepulver, og pisk øllet deri til en glat tyk dej.
  • 3 Skær fisken i mindre stykker og vend dem i lidt ekstra mel og derefter i dejen.    
  • 4 Ryst noget af dejen af, inden fisken kommer ned i den varme olie. Steg fiskene i ca. 2-3 minutter, indtil de er gyldne og sprøde og flyder oven på i den varme olie. Læg dem herefter på et stykke fedtsugende papir, drys med salt og servér med rodfrugter og citron.
  • {{recipeDoneText}} Fish ’n chips med kuller og rodfrugter

Tip

Kan du ikke få fat i kuller, kan du også bruge torsk, mørksej og kulmule.

Opskriften er udviklet af