Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.ognbsp;
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Brun hurtigt kødet på alle sider.
  • 5 Krydr med rosmarin.
  • 6 Læg kødet i et ovnfast fad og sæt det i en kold ovn.
  • 7 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30-40 minutter.
  • 8 Bruger du stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60 grader.
  • 9 Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle. ognbsp;
  • 10 Skær peberfrugterne i tern på ca. 1x1 cm.
  • 11 Læg dem i en skål sammen med fintsnittet løg og tomater i tern.
  • 12 Hæld saften af ½ citron, olie, hakket basilikum, salt og peber over og smag salsaen til. ognbsp;
  • 13 Kog pastaen. Efter afdrypning vendes den med oliventapenade. ognbsp;
  • 14 Anret kødet i meget tynde skiver på et fad.
  • 15 Servér salsaen til kødet.
  • {{recipeDoneText}} Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier