Filet Royal med rødbedesalat

Sådan gør du

  • 1 Hak løget fint. Hak champignon groft.
  • 2 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 3 Svits løg og champignon på panden et par minutter.
  • 4 Smag svampeblandingen til med finthakket timian og estragon, revet citronskal af ¼-½ citron samt salt og peber.
  • 5 Skær et snit midt igennem fileten med en skarp kniv.
  • 6 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  • 7 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 8 Brun hurtigt kødet på alle sider.
  • 9 Kom svampeblandingen ind i kødet fx med en teske.
  • 10 Læg kødet i et ovnfast fad. Stil det i en kold ovn.
  • 11 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege ca. 45 minutter.
  • 12 Skær kødet i otte tykke skiver ved servering.
  • 13 Rist græskarkernerne på en tør pande.
  • 14 Skræl rødbeder og riv dem meget fint. Riv hvidløg fint.
  • 15 Rør hvidløg, balsamico, olie, salt og peber sammen.
  • 16 Hæld det over rødbederne og bland det med græskarkerner og persilleblade.
  • {{recipeDoneText}} Filet Royal med rødbedesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier