Filet Royal "Asian Style"

Sådan gør du

  • 1 Blend koriander med peberkorn og salt eller stød det i en morter.
  • 2 Læg blandingen på et stykke bagepapir eller et rent skærebræt, og rul kødet rundt i krydderblandingen, så det er jævnt fordelt hele vejen rundt om kødet.
  • 3 Varm sesamolien på en pande ved jævn varme og brun kødet stille og roligt på alle sider.
  • 4 Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i en kold ovn.
  • 5 Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 35 minutter.
  • 6 Brug et stegetermomenter.
  • 7 Centrumtemperaturen skal være 60 grader.
  • 8 Tag kødet ud af ovnen.
  • 9 Servér kødet lunt eller koldt.
  • 10 Skær kødet i tynde skiver.
  • 11 Snit radiserne og skrællet ingefær i fine strimler.
  • 12 Halvér chilierne, fjern kerner og mellemvægge.
  • 13 Skær chilierne i strimler.
  • 14 Bland salaten.
  • 15 Klem saften ud af limen og rør dressingen sammen.
  • 16 Smag den til med salt og peber.
  • 17 Hæld dressingen over salaten.
  • {{recipeDoneText}} Filet Royal "Asian Style"

Opskriften er udviklet af