Figensalat med ahornsirup og dybstegte osteklodser

Sådan gør du

  • 1

    Osteklodser:

    Skær Port Salut i firkantede klodser ca. 2 × 2 cm. og stil dem til side.
  • 2 Pisk ægget sammen og vend osteklodserne i ægget og derefter i en blanding af rasp, mel og karry.
  • 3 Dyp osteklodserne igen i æg og derefter i rasp, så de bliver dobbeltpanerede.
  • 4 Stil osten til side.
  • 5

    Figensalat:

    Del fignerne i 4 både, varm smørret på panden og steg dem hurtigt.
  • 6 Kom sirup og citronsaft på og kog det let ind.
  • 7 Skær salaten i mindre stykker og kom det på et fad.
  • 8 Drys granatæblekernerne og nødder på.
  • 9 Lige inden servering dybsteges ostene.
  • 10 Varm olien op i en lille gryde.
  • 11 Når olien er varm kommes osteklodserne i.
  • 12 Steg dem til de er gyldne udenpå og læg dem på køkkenrulle.
  • 13

    Servering:

    Spis de varme sprøde osteklodser til salat dryppet med siruppen fra panden og pumpernikkel til.
  • {{recipeDoneText}} Figensalat med ahornsirup og dybstegte osteklodser

Opskriften er udviklet af