Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata

Energiinformation

  • Beregnet ud fra 4 personer
  • Energi pr. person 1846 KJ
  • Energi pr. person 439 Kcal
  • Protein 24 %
  • Kulhydrat 47 %
  • Fedt 29 %

Sådan gør du

  • 1 Start med at skære svampe og kalkunbryst i skiver. Hak hvidløget fint, hak mandler og persille groft, og skær appelsinskallen af med juliennejern. Kog pastaen som anvist på pakken. Varm en pande op og steg kalkun samt svampe i olien. Når kødet er gyldent kommes hvidløg, mandler, persille og appelsinskaller over. Dræn pastaen og vend den ned i panden med resten. Smag til med salt og peber og server med en sjat olivenolie og evt. friskrevet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata

Opskriften er udviklet af