Fettuccine med grønsagssauce

Sådan gør du

  • 1 Klargør peberfrugterne og skær dem i små terninger og hak det pillede løg fint.
  • 2 Lad olien blive varm i en gryde.
  • 3 Svits grønsagerne heri - de skal ikke blive for brune.
  • 4 Flå tomaterne og hak dem fint.
  • 5 Kom dem i gryden sammen med tomatpuré, persille, oregano og grønsagsbouillon.
  • 6 Rør pestoen i og varm igennem, mens der røres.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i det antal minutter, der er angivet på pakningen.
  • 9 Lad pastaen dryppe godt af og kom den i en varm skål.
  • 10 Bland grønsagssaucen i.
  • 11

    Servering:

    Servér revet ost til, så hver især kan komme på sin portion.
  • {{recipeDoneText}} Fettuccine med grønsagssauce

Opskriften er udviklet af