Ferskner og melon med mynte
Nyd de friske sommerbær og frugter, her i en herlig forening.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rist rugbrødet på begge sider på en brødrister.
  • 2 Skær skallen af melonen, del melonen i både og del hver melonbåd i tre.
  • 3 Skyl de friske hindbær.
  • 4 Halver fersknerne, fjern stenen og skær dem i både.
  • 5 Skyl mynten og hak den groft.
  • 6 Halver limefrugterne og pres saften ud.
  • 7 Bland melon, ferskner og mynte blandes med saften fra limefrugterne.
  • 8 Fordel blandingen i 4 dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  • 9 Drys med kokosmel, havregryn og kerner.
  • 10 Server rugbrødet til yoghurten.
  • {{recipeDoneText}} Ferskner og melon med mynte

Tip

Frisk kokos smager også godt til retten.

Opskriften er udviklet af