Fennikel og ærtesalat med baconscones

Fennikel og ærtesalat med baconscones

Lune scones på en halv time. De er i modsætning til mange andre scones også lækre dagen efter både lunede og i madpakken.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • 3 Skær smørret i tern, og vend det i. Smuldr det hurtig med fingrene til en dej. Der må gerne være små smørklumper i. Kom yoghurt, æg og hakkede tomater og timian i en skål, og rør det sammen. Vend det hurtig med de tørre ingredienser.
  • 4 Form massen til 14 boller, og læg bollerne på bagepapir. Vikl en halv skive bacon omkring hver bolle, og luk med cocktailpind. Bag scones gyldne i cirka 20-25 minutter.
  • 5

    Salat

    Kog ærterne møre i letsaltet vand i 1 minut. Skyl dem i koldt vand og afdryp dem. Snit fennikel superfint. Hak rødløg.
  • 6 Rør mascarpone med mayonnaise og limesaft. Smag til med salt og peber. Vend dressingen med fennikel og ærter, salatblade og rødløg.
  • 7 Server scones til.
  • {{recipeDoneText}} Fennikel og ærtesalat med baconscones

Opskriften er udviklet af