En stor gryde med saft og kraft af forskellige slags kødudskæringer og bønner. Vi lader gryden simre i op til tre timer og serverer ris og svitset kål til.

Sådan gør du

  • 1 Læg bønnerne i koldt vand ca. 12 timer.
  • 2 Lad bønnerne dryppe af, og kom dem i en gryde.
  • 3 Dæk med vand og kog op. Lad det koge og skumme i 10 minutter. Hæld det skummende kogevand fra, og kom bønnerne i en sigte. Tør gryden af.
  • 4 Hak løg og hvidløg og svits i olie i gryden.
  • 5 Skær kød og flæsk og pølser i mindre stykker. Kom lidt efter lidt indholdet i gryden, mens du svitser.
  • 6 Kom nu tomat, vand, laurbærblade, peberkorn og salt i gryden. Læg låg på, og lad retten simre i to en halv time.
  • 7 Spæd løbende med vand, men ikke for meget. Der skal ikke være for meget væde. Smag til med salt og peber.
  • 8 Kog risen efter anbefaling. Snit kålen helt fint og svits i olie på en pande. Server begge dele til retten.
  • {{recipeDoneText}} Feijoada

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier