Sådan gør du

  • 1 Udrør gæren i den lunkne mælk.
  • 2 Rør smør, æg, salt og sukker i.
  • 3 Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt sammen.
  • 4 Stil dejen til hævning i ca 30 minutter.
  • 5 Mens dejen hæver kan du piske æg og sukker sammen i en gryde til kagecremen.
  • 6 Pisk mel og mælk i og bring cremen i kog under omrøring.
  • 7 Smag til med vanillesukker.
  • 8 Slå dejen ned og del den i to lige store kugler.
  • 9 Rul hver kugle til en firkant på ca 40 x 40 cm.
  • 10 Firkanten deles igen til 8 små firkanter.
  • 11 Læg en teske af fyldet på hver firkant og luk dejen omkring fyldet, så du laver en bolle.
  • 12 Bollerne lægges på en bageplade med bagepapir, med lukningen nedad.
  • 13 Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i ca 15 minutter.
  • 14 Når bollerne er afkølede, kan du pynte dem med glasur og krymmel.
  • {{recipeDoneText}} Fastelavnsboller

Tip

I stedet for at lave fyldet fra bunden kan man bruge pulvercreme.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter