Sådan gør du

  • 1 Læg 2 skiver parmaskinke på hvert fasanbryst og bind fast med bomuldssnor. 
  • 2 Brun stykkerne godt på alle sider i olivenolie og smør. Tilsæt hvidløg og krydderurter og lad dem svitse med i ca. 2 min. 
  • 3 Bland portvin og bouillon og spæd op med ca. 2 dl, så bunden af gryden lige dækkes. Lad det snurre ved svag varme til væsken er kogt ind. 
  • 4 Husk at vende fasanerne med mellemrum.
  • 5 Gentag proceduren ved at tilsætte lidt væske ad gangen. Lad det koge ind til al væsken er brugt, - det tager ca. 40 min.
  • 6 Tag fasanerne op og tilsæt piskefløden i den væske, der er tilbage. Kog op, jævn evt. saucen og smag til med salt og peber.
  • 7 Vi anbefaler kogte kartofler og stegte kantareller til portvinsfasanen.
  • {{recipeDoneText}} Fasan i portvin

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier