Sådan gør du

  • 1 Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret. Tag dem op og flæk dem.
  • 2 Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret.
  • 3 Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå.  
  • 4 Panden koges af med calvados og hældes over fasanerne. Dæk med folie. med.
  • 5 Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 10 min. Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg færdig i 10-15 minutter.    
  • 6 Serveres med rå kartoffeltern stegt gyldne i olie og brød til at dyppe saucen op med.
  • {{recipeDoneText}} Fasan á la Normande

Opskriften er udviklet af