Farsterrine med aubergine og tomat

Sådan gør du

  • 1 Skær auberginen den i ensartede skiver.
  • 2 Drys groft salt på begge sider af aubergineskiverne og lad dem trække ca. 2 timer.
  • 3 Dup dem tørre med køkkenrulle.
  • 4 Rør kødet med salt.
  • 5 Tilsæt æg, peber, finthakket løg, hvidløg og krydderier.
  • 6 Tilsæt mel.
  • 7 Rør herefter bouillon i lidt ad gangen.
  • 8 Farsen må gerne være lind.
  • 9 Skær tomaterne i skiver.
  • 10 Smør fadet med olie.
  • 11 Læg skiver af aubergine og tomat i bunden (gem de pæneste til pynt), fordel farsen ovenpå.
  • 12 Læg skiftevis en aubergine og en tomatskive taglagt langs kanten oven på farsen.
  • 13 Pensl de taglagte grøntsager med olie.
  • 14 Bag terrinen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
  • 15 Læg evt. stanniol over de sidste 20 minutter af bagetiden, hvis aubergine- og tomatskiverne bliver for mørke.
  • 16 Stik en kødnål i terrinen.
  • 17 Kødsaften skal være klar, så er terrinen gennemstegt.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Farsterrine med aubergine og tomat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier