Farseret svinekotelet med svampe og nødder

Sådan gør du

  • 1 Rens svampe, snit rødløg og hvidløg, og flæk nødderne med en kniv.
  • 2 Skræl appelsinen (ikke det hvide) med en kartoffelskræller, og skær skallen i strimler.
  • 3 Rist svampe, løg, nødder, appelsinskal og frisk timian på en pande med olie. Smag til med salt og peber.
  • 4 Tag fyldet af panden, og lad det afkøle.
  • 5 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 6 Skær en lomme i siden af svinekoteletten. Brun koteletterne hurtigt af på samme pande som svampene, og lad det afkøle.
  • 7 Bemærk at koteletterne stadig er rå indeni.
  • 8 Kom svampefyldet i koteletterne, læg dem op ad hinanden på panden med åbningen opad, kom eventuelle svamperester ved.
  • 9 Sættes i ovnen i ca. 10 minutter.
  • 10 Koteletterne anrettes på lune tallerkner.
  • 11 Panden koges af med hvidvin, saften af appelsinen og piskefløde. Saucen hældes over koteletterne. 
  • 12 Server med eller uden kartofler.  
  • 13 Kilde: Krydderiet 4, 2005
  • {{recipeDoneText}} Farseret svinekotelet med svampe og nødder

Opskriften er udviklet af