Farserede porrer med smørsauce og gulerødder

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 3 Tilsæt melet.
  • 4 Rør herefter mælken i.
  • 5 Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  • 6 Skær porrerne i 6 cm lange stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  • 7 Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
  • 8 Drys et lag rasp på et stykke pergamentpapir eller stanniol.
  • 9 Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå.
  • 10 Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
  • 11 Varm smørret på en pande ved god varme til det er gyldent - og brun rullerne 2 minutter på hver side.
  • 12 Dæmp varmen og steg ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • 13 Kog kartoflerne.
  • 14 Drys med hakket persille ved servering.
  • 15 Skær gulerødderne i stave.
  • 16 Kog dem møre i letsaltet vand 3-5 minutter.
  • 17 Smelt smørret i en gryde og lad det stå ved svag varme, til det er gyldent.
  • {{recipeDoneText}} Farserede porrer med smørsauce og gulerødder

Opskriften er udviklet af