Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 25 g.
  • Fedt 14 g.
  • Energifor./ pers 408 kcal
  • Fedtenergi 48 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Anret 40 muslingeskaller med muslinger.
  • 3 Skyl, tør og hak krydderurterne og rør dem med olie, smør, presset hvidløg, parmesanost, rasp og salt og peber. 
  • 4 Fyld denne blanding ned over muslingerne. 
  • 5 Stil muslingerne i ovnen i ca. 10 minutter, til fyldet er gyldent.
  • {{recipeDoneText}} Farserede muslinger

Tip

Denne franske bistro rets originale navn er moules farci, og den laves ofte af muslinger, man har fra dagen før, hvor man fik muslinger som en hovedret. De er altså dampede og er left-overs, som har stået på køl natten over. Nu er 40 muslinger jo en stor portion left-overs, men det kan man jo planlægge eller blot dampe muslingerne med det formål at lave moules farci.

Opskriften er udviklet af