Farserede grøntsager er klassisk gæstemad. Vi bruger kalvelever for at give lidt ekstra smag.

Sådan gør du

  • 1 Halver peberfrugterne på langs og fjern kerner. Pil løgene og fjern roden.
  • 2 Skær toppen af tomaterne og udhul dem.
  • 3 Skær courgetter i fire lige store stykker. Udhul stykkerne med en ske.  
  • 4 Skær aubergine i fire strimler på langs, drys med salt, dryp med olivenolie. Grill eller steg aubergineskiverne på en meget varm pande.  
  • 5 Hak leveren og rør sammen med det hakkede kalvekød og æg, salt og peber.
  • 6 Rør det hakkede kalvekød og leveren sej med æg, salt og peber. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen jævn.  
  • 7 Rul auberginestrimlerne op som et lille rør og fyld dem med fars. Læg dem i et ildfast fad smurt med olie. Fordel resten af farsen i de øvrige grøntsager og læg dem i fadet.  
  • 8 Bag de farserede grøntsager i ca. 35 minutter ved 180 grader. Læg en skive mozzarella på hver af de farserede grøntsager efter 20 minutter, og bag dem færdig.
  • {{recipeDoneText}} Farserede grøntsager

Opskriften er udviklet af