Farsbrød med rosenkål

Opskriften er til 2 personer i to dage og så er der en rest til frokost.

Sådan gør du

  • 1 Rosenkålene overhældes med kogende vand og trækker i vandet i ca. 5 min.
  • 2 Rosenkålene afkøles, hvorefter de skæres i kvarte.
  • 3 Løget pilles og hakkes fint – eller rives på et råkostjern.
  • 4 Gulerødderne skrælles og rives groft.
  • 5 Skinkekødet røres med havregryn, mælk, karry, soja, salt og peber.
  • 6 Gulerødder og rosenkål kommes i farsen, og det hele blandes godt.
  • 7 Farsen lægges i et smurt ovnfast fad og formes til et brød.
  • 8 Farsbrødet bages i ca. 1 time ved 200° C på næstnederste rille.
  • 9

    Servering

    Farsbrød med rosenkål serveres med f.eks. hasselbackkartofler og grønt
  • {{recipeDoneText}} Farsbrød med rosenkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier