Leverpostej a la farmor

Hjemmelavet leverpostej er en delikatesse, der hører hjemme på ethvert frokostbord. Imponer dine gæster med leverpostej som farmor plejede at lave den. 

Sådan gør du

  • 1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være.
  • 2 Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen.
  • 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. ½ liter.
  • 4 Læg evt. en baconskive ovenpå.
  • 5 Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte.
  • 6 Bagetiden er 45-60 minutter.
  • 7 Brug en kødnål til at se, om de er gennembagt.
  • 8 Kødsaften skal være klar.
  • 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej.
  • 10

    Pynt evt. med lidt frisk timian.

  • {{recipeDoneText}} Leverpostej a la farmor

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier