Fadkoteletter i sur-sød sauce

Sådan gør du

  • 1 Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og stil det parat.
  • 2 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side.
  • 5 Læg dem på en tallerken.
  • 6 Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter.
  • 7 Kom bønnerne ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde.
  • 8 Tag grøntsagerne op og hold dem varmt tildækket.
  • 9 Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig.
  • 10 Læg koteletterne i.
  • 11 Lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte.
  • 12 Smag saucen til med salt og peber.
  • 13 Anret kødet oven på grøntsagerne og hæld saucen over.
  • {{recipeDoneText}} Fadkoteletter i sur-sød sauce

Tip

Saucen kan tilsættes ½ tsk stødt chili, hvis den ønskes stærkere. Halvdelen af miniløgene kan udelades, og i stedet kan en bakke friske bønnespirer vendes hurtigt i, efter at bønnerne er møre. Opskriften er udarbejdet af Susanne Palmqvist

Opskriften er udviklet af