Entrecote og varme bønner som salat med parmesan og solsikkekerner

Sådan gør du

  • 1 Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter.
  • 2 Skyl salaten og dup den tør i et klæde.
  • 3 Riv den derefter meget skånsomt i passende stykker.
  • 4 Kom parmesan, olie, eddike, sambal oelek, rørsukker, flagesalt og friskkværnet sort peber i en skål og pisk det hele sammen. Lige før serveringen vendes bønnerne og salaten i dressingen. Anrettes i en flot skål/fad med solsikkekerner og persille over.
  • 5 Entrecoterne steges gyldenbrune på begge sider i lidt olie.
  • 6 Husk at krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 7 Afhængig af kødets tykkelse, vil det tage ca. 3-4 minutter på hver side.
  • 8 Lad entrecoterne hvile 5 minutter inden de serveres. En stor lækker kartoffel bagt i ovnen i 2 timer på salt er himmelsk til dette stykke kød.
  • 9 Lidt smør til er da heller ikke at foragte.
  • {{recipeDoneText}} Entrecote og varme bønner som salat med parmesan og solsikkekerner

Opskriften er udviklet af