Entrecote og kartoffelrösti

Entrecote og kartoffelrösti

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Entrecoterne steges først med fedtkanten nedad.
  • 2 Bøfferne brunes og drysses med salt og peber.
  • 3 Derefter steges de ca. 2 min. på begge sider.
  • 4 Kartoflerne rives groft, salt og peber blandes i.Halvdelen af olien varmes på en pande.
  • 5 Med en ske lægges der små pandekager af kartoffel på panden.Kartoffelröstierne steges på hver side, til de er gyldne.
  • 6 Jordskokker og selleri skives med en kartoffelskræller og lægges i en skål.
  • 7 Valnøddeolien, salt og peber blandes i.Valnødderne hakkes groft og blandes i salaten.Rødløg og citronskal drysses på.
  • 8 Peberfrugten koges ca. 15 min., halveres og kernerne fjernes.Peberfrugt, citronsaft og honning blendes til en jævn sauce.
  • 9 Koriander hakkes, røres i, og saucen smages til med salt og peber.
  • 10 Ved servering kan rösti og jordskokker anrettes sammen som et tårn.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Entrecote og kartoffelrösti

Opskriften er udviklet af