Entrecote med polentachips og spinatsalat

Energiinformation

  • Energi 2904 kJ
  • Energi 691 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 47 g
  • Kulhydrat 33 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1 Kog kyllingebouillon op og pisk polenta deri, lad det simre i 2-3 minutter, indtil polentaen bliver tyk. Tag den af varmen, skær smør i små tern og riv parmesanen og vend den i polentaen. Smag til med salt og peber. Kom polentaen på en lille bradepande/rugbrødsform, beklædt med bagepapir i ca. 1 cm i tykkelsen. Sættes på køl i 30 minutter. 
  • 2 Skær polenta ud i tynde stænger ca. 2x 10 cm og pensel dem med olivenolie. Bages i forvarmet ovn på 220° 15-20 minutter indtil de er gyldne og sprøde, tages ud af ovnen og drysses med salt. 
  • 3 Skær bacon i tynde strimler og steg dem sprøde på en pande. Lægges på fedtsugende papir. 
  • 4 Snit spinaten fint og skær æblet i tynde strimler, og vend det forsigtigt sammen med bacon. Vend salaten med olie og eddike lige før servering. 
  • 5 Krydr kødet godt med salt og peber, steg kødet på en varm pande i olie i ca. 2 minutter på hver side. Lad kødet hvile i 2-3 minutter. 
  • 6

    Anretning

    Anret kødet med polentachips og spinatsalat.
  • {{recipeDoneText}} Entrecote med polentachips og spinatsalat

Tip

Man kan fint komme krydderurter og soltørret tomat i polentaen, og den kan også steges sprød på en pande i olivenolie.

Opskriften er udviklet af