Entrecote med Karl Johan-smør og kartoffelchips

Energiinformation

  • Energi 6946 kJ
  • Energi 1654 kcal
  • Protein 42 g
  • Fedt 111 g
  • Kulhydrat 121 g
  • Kostfibre 10 g

Sådan gør du

  • 1 Kom de udblødte svampe, hvidløg og smør i en blender og blend det godt sammen, smag til med salt og peber. * udblød de tørrede svampe i lunkent vand i ca. ½ time, skyl dem godt for jord, vrid dem derefter for vand.
  • 2 Vask kartofler og skær dem i tynde, aflange stykker til chips/pomfritter, kog dem næsten møre, men stadig sprøde i let saltet vand. Hæld vandet fra og kom dem op på et viskestykke og tør dem forsigtigt.
  • 3 Varm olie op i en medium størrelse gryde og dybsteg kartoflerne deri lidt ad gangen, indtil de er gyldne og sprøde og kom dem på fedtsugende papir.
  • 4 Hak rosmarin groft og drys det på kartoflerne sammen med groft salt.
  • 5 Vask gulerødder og kog dem møre i vand med lidt salt.
  • 6 Krydr kødet med salt og peber og grill kødet på en grillpande eller grill i ca. 2-3 minutter på hver side.
  • 7

    Anretning

    Anret kødet med svampesmør, gulerødder og rosmarin chips.  
  • {{recipeDoneText}} Entrecote med Karl Johan-smør og kartoffelchips

Tip

Man kan tjekke om olien er varm, ved at komme en tandstik i olien, hvor olien skal syde omkring.

Opskriften er udviklet af