Entrecote marineret i stout, soja, ingefær serveret kartofler

Sådan gør du

  • 1 Smør bøfferne grundigt ind på begge sider med marinaden.
  • 2 Lad bøfferne stå tildækket i køleskabet i 2 timer.
  • 3 Jo længere kødet marineres dets mere smag opnår man.
  • 4 Sørg for at grillen er rigtig dejlig varm.
  • 5 Tør bøfferne og pensl dem med lidt vindruekerneolie.
  • 6 Grill dem herefter 4-5 minutter på hver side.
  • 7 Husk at krydre med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 8 Bønnerne vaskes, ribbes og blancheres (skoldes i 30 sekunder) i rigeligt vand med salt.
  • 9 Chilierne vaskes og befries for kerner og lameller (lamellerne er det stærkeste) og skæres i tynde strimler.
  • 10 Sauter (de må ikke få farve) løgene klare i olie, tilsæt bønnerne og chilien.
  • 11 Sauter grøntsagerne i 4-5 minutter og smag til med salt og peber og serveres når bønnerne er al dente (sprøde med bid i).
  • 12 ”Vilde” kartofler: 1 kg Mallorca kartofler, 4 spsk olivenolie, flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 13 Skær kartoflerne i 1 cm tykke skiver og læg dem i et lag på en bageplade.
  • 14 Pensl med olivenolie, krydr dem med flagesalt og steg dem iognbsp;en forvarmet ovn ved 230 grader i 20 minutter.
  • 15 Vend kartoflerne og steg dem sprøde og gyldne i yderligere 10 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Entrecote marineret i stout, soja, ingefær serveret kartofler

Tip

Server en skive persillesmør til, det er særdeles delikat.

Opskriften er udviklet af