Entrecote bøffer

Sådan gør du

  • 1 Grill bøfferne 4 minutter (afhængig af tykkelse) på hver side over god varme.
  • 2 Krydr dem med salt og peber.
  • 3 Bland fløden med citronsaft, citronskal, sukker, hvidløg, salt og peber og lad den stå og blive cremet.
  • 4 Rist valnødderne let på en pande, hak dem og vend dem i flødecremen. Skær courgetterne i lange 4-6 skiver og grill dem, til de er let bløde.
  • 5 Pensl dem med olie og drys med salt, peber og purløg.
  • 6 Kom et blad basilikum på, rul skiverne sammen og stik evt. en cocktailpind i. Rids lidt i cherrytomaterne og drys med salt.
  • 7 Læg tomaterne på grillen eller evt. i en foliebakke på grillristen over god varme ca. 4 minutter.
  • 8

    Servering:

    Server bøfferne toppet med valnøddetoppingen, courgetteruller, tomater og nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Entrecote bøffer

Opskriften er udviklet af