Entrecôte med salsa verde, bagte porrer og cannellini bønner

Entrecôte med salsa verde, bagte porrer og cannellini bønner

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3192 kj
  • Energi 760 kcal
  • Protein 47 g
  • Fedt 46 g
  • Kulhydrat 36 g
  • Kostfibre 13 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rens og skær porrerne i grove stykker og steg dem møre i 1 spsk olivenolie på en pande. 

  • 2

    Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønner, tomat og cremefraiche, krydr med salt og peber, drys med cheddarost og bag dem i forvarmet ovn på 185° i ca. 35 minutter, indtil de er gyldne. 

  • 3

    Salsa verde

    Blend alle ingredienser til salsa verde sammen og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Krydr kødet godt med salt og peber, steg det af på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 2 minutter på hver side og lad kødet trække i 2-3 minutter.

  • 5

    Anretning

    Anret kødet sammen med bagte porrer og salsa verde.

  • {{recipeDoneText}} Entrecôte med salsa verde, bagte porrer og cannellini bønner

Tip

Retten kan fint laves med forskellige bønner og som vegetarret.

Opskriften er udviklet af