Entrecôte med salat af mango og fennikel

Sådan gør du

  • 1

    Spicy rissalat:

    Kog risene efter anvisningen på pakken.
  • 2 Skær peberfrugt og forårsløg i små stykker og sauter dem i lidt olivenolie.
  • 3 Tilsæt risvinseddike, tikka masala krydderi og chiliflager.
  • 4 Vend de kogte ris i og krydr med salt og peber.
  • 5

    Abrikos chilisauce:

    Kog abrikoserne op med chili i små tern, æbleeddike, hakkede skalotteløg, hvidvin, vand, salt og peber.
  • 6 Blend saucen og server den lun.
  • 7

    Mango salat:

    Skær fennikel og mango i tynde skiver og vend dem med citronolie og sesamfrø.
  • 8 Grill entrecôterne 2 - 3 min. på hver side og lad dem trække lidt.
  • 9

    Anretning

    Skær bøfferne i skiver og anret dem med spicy rissalat og mangosalat.
  • 10 Server sauce og naan brød til.
  • {{recipeDoneText}} Entrecôte med salat af mango og fennikel

Opskriften er udviklet af