Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler

Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2748 kj
  • Energi 654 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrat 33 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær tomaterne over, snit forårsløg fint og bland det sammen med eddike og 1 spsk olivenolie, smag til med salt og peber.

  • 2

    Skrub kartoflerne og kog dem sammen med timian og hvidløg, til de er møre uden at blive for bløde. Vandet hældes fra og kartoflerne køles lidt af. 

  • 3

    Varm 2 spsk olivenolie på en pande, knus/tryk kartoflerne lidt flade og steg dem sprøde i olien og drys med salt. Kog bønnerne møre, mens du steger kartoflerne og hold dem varme. 

  • 4

    Krydr kødet godt med salt og peber og steg kødet på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 2 minutter på hver side. Lad kødet trække i 2 minutter. 

  • 5

    Pluk basilikum i grove blade og bland dem sammen med tomaterne. 

  • 6

    Anretning

    Anret kødet med tomatsalsa, bønner og servér med sprøde timiankartofler.

  • {{recipeDoneText}} Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler

Tip

Man kan fint marinere kødet dagen inden med f.eks. rosmarin og hvidløg.

Opskriften er udviklet af