Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 81 kcal
  • Fedtenergi 68 %

Sådan gør du

  • 1

    Skyl og slyng salatbladene tørre.  

    (Det er meget vigtigt, at salat er renset helt fri for sand og jord. Salat skal knase mellem tænderne, og det skal være af sprødhed, ikke af sand. OG salat må gerne få mundvandet til at stige, men det skal være fordi den er lækker, ikke fordi den ikke er slynget tør.)

     

     

  • 2

    Hak persillen helt fint. 

  • 3

    Pisk olie med sennep og pisk herefter eddike og honning i og smag til med salt og peber.

  • {{recipeDoneText}} Enkel grøn salat

Tip

Kan man ikke lide den søde tone i dressingen, undlad honning. Salaten er enkel, ledsager til varme retter. Fx til pizza, pastaretter og lasagne er denne salat et must.

Opskriften er udviklet af