Engelske bøffer med svampesauté

Server bøfferne med svampesauté og drys estragon over. Server fx med grovfritter til, der kan tilberedes i ovnen samtidig med, at du tilbereder kødet og svampesautéen. Man kan også komme svampesautéen på to skiver italiensk brød. Drysse revet ost over og gratinere dem i ovnen.

Sådan gør du

  • 1 Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.  
  • 2 Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter.  
  • 3 Træk eller skær svampene i mindre stykker og svits i smør på en pande.  
  • 4 Tilsæt tør sherry eller vermouth, fløde og ca. ½ dl vand. Lad simre under omrøring 4-5 min.Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Engelske bøffer med svampesauté

Opskriften er udviklet af