Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe & cremet perlebyg

Sådan gør du

  • 1 Sautér hakket skalotteløg i smør ved lav varme til de er møre
  • 2 Tilsæt perlebyg skyllet godt i koldt vand og sautér endnu et par minutter
  • 3 Hæld hønsebouillon over og lad det simre under omrøring i ca. 20 min til de er møre
  • 4 Rør det cremet med gorgonzola, tilføj trøffelolie og smag til med salt og peber
  • 5 Skær svampene i mindre stykker og rist dem i olivenolie ved god varme
  • 6 Bland svampene med trøffelcreme, smag til med salt og peber og drys med hakket persille
  • 7 Brun hurtigt bøfferne på begge sider og steg dem ca. 2 min. på hver side i smør
  • 8 Krydr med salt og peber og servér med svampe og perlebyg
  • 9 Dryp evt. med lidt balsamico glaze
  • {{recipeDoneText}} Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe & cremet perlebyg

Opskriften er udviklet af