Prøv den nemme opskrift fra svampeeksperten Frank Jensen. Denne opskrift er perfekt til at lave en hurtig, lækker svampesuppe, lige når du er kommet hjem fra svampetur og gerne vil smage din høst.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Lun hønse-, grøntsags-, eller svampebouillon i en gryde vand.
  • 2 Snit et skalotteløg og put det i en gryde med smør. Skub det rundt til løget får en klar farve.
  • 3 Put svampene i gryden. Skær dem evt. i små stykker. Når svampene har taget farve, hælder du bouillonen ved.
  • 4 Rens en persillerod og skær den i tynde skiver. Put den i suppen og lad den koge med i tre minutter.
  • 5 Hæld en slat fløde i, til suppen bliver hvidlig i farven og smag til med salt.
  • 6 På svampetur med svampeeksperten Frank Jensen. Se vores guide til tre gode begyndersvampe på www.e-pages.dk/okologi/9/38
  • Så er det spisetid! Endnu nemmere svampesuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier