En halv kylling med salat og cremede hvidløgsærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 784 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Tø ærterne op. 
  • 2 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 3 Gør kyllingen i stand, fjern indmadsrester og dup den tør. Krydr med salt og peber. Kom den i et ovnfast fad og stil det i ovnen i en time.
  • 4 Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte, massér dem med 2 tsk. rapsolie, og krydr med salt og peber. Mas 2 fed hvidløg med skal.
  • 5 Kom kartofler og hvidløg i en bradepande med bagepapir. Bag kartoflerne med kyllingen de sidste 35 minutter. 
  • 6 Rør skyr med 1 tsk. rapsolie og 2 fed pressede hvidløg, og smag den til med salt, peber, citron og sukker. Dressingen skal ikke være sød, smagen skal blot justeres med et strejf af sødme. 
  • 7 Vend ærterne i cremen og lav en sidste tilsmagning. Anret ærterne med dildspidser. Skyl og slyng salatbladene tørre.
  • 8 Skær/klip kyllingen i to halve og anret disse med de cremede hvidløgsærter med dild og salat, og med de ovnstegte kartofler ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} En halv kylling med salat og cremede hvidløgsærter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier