Eksprespizza

Hjemmelavet pizza på 20 minutter, fyldet er med plantefars, svampe, urter og mozzarella

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 250-300 grader. Bland de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt olie og vand, og ælt dejen i 5-7 min., til den er ensartet og elastisk. Form den til 4 lige store kugler og lad dem hvile i 5 min.   
  • 2 Smuldr plantefarsen i en skål, og rør den sammen med tomater, olie, hvidløg og krydderier.   
  • 3 Skær svampene i skiver. Vend dem med olivenolie. Bræk mozzarellaen i mindre stykker.   
  • 4 Rul dejen ud til 4 tynde pizzaer. Smør farsblandingen på, fordel mozzarellaen over og top med svampe og urter.   
  • 5 Bag dem i 8-10 min.,  til de er gyldne. Server pizzaerne lige fra ovnen.   
  • {{recipeDoneText}} Eksprespizza

Opskriften er udviklet af