Eksotisk Kyllingesalat

Sådan gør du

  • 1 Dup inderfiletterne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Del dem i mindre stykker.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 5 Svits karryen under omrøring ca. 1 minut.
  • 6 Kom kødet på panden og brun det på alle sider.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg 3-4 minutter på hver side til kødet er gennemstegt.
  • 8 Tag kødet af panden og lad det afkøle.
  • 9 Skræl og del ananassen.
  • 10 Skær den træede midterribbe fra ananaskødet og kasser den.
  • 11 Skær ananaskødet i grove tern.
  • 12 Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en teske.
  • 13 Skær agurken i ca. 3 mm tykke skiver.
  • 14 Flæk og udsten avocadoerne.
  • 15 Skrab kødet ud med en ske og skær det i tern.
  • 16 Bland ananas, agurk og avocado med groftskåret koriander.
  • 17 Gem nogle hele korianderblade til pynt.
  • 18 Fjern kerner fra chilien og hak chilien fint.
  • 19 Pisk dressingen sammen af citronsaft, olie og chili.
  • 20 Smag til med salt og peber.
  • 21 Bland salaten med dressing.
  • 22 Vend kyllingekødet i og pynt med korianderblade.
  • {{recipeDoneText}} Eksotisk Kyllingesalat

Tip

I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvægge og frø. Vil du have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet. Kyllingebrystfilet i strimler kan bruges i stedet for inderfilet. Mango kan bruges i salaten i stedet for ananas.

Opskriften er udviklet af