Efterårssuppe med kalkun, grove grøntsager og gratinerede croutons

Sådan gør du

  • 1 Skær kalkunbrystet i små stykker og rist kødet i olivenolie.
  • 2 Skær gulerødder, selleri og porre i grove tern.
  • 3 Kog kød og grøntsager op med hønsebouillon, frisk timian og laurbærblade.
  • 4 Lad det simre ca. 20 min. og tilsæt soltørrede tomater i skiver og artiskokker i kvarte.
  • 5 Kog det yderligere i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  • 6

    Riv lidt parmesanost over brødcroutonerne og vend det sammen.

  • 7

    Bag croutoner 2-3 min. i ovnen ved 200° til de er sprøde og gyldne og hænger let sammen.

  • 8

    Spis suppen drysset med hakket bredbladet persille og sprøde croutons på toppen. Server olivenbrød til.

  • {{recipeDoneText}} Efterårssuppe med kalkun, grove grøntsager og gratinerede croutons

Opskriften er udviklet af