Easy-peasy pizza med kartofler, svampe og pulled pork

En hurtig og sprød pizza toppet med kartofler, svampe og krydret pulled pork. Brug gerne en rest til at lave retten.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225/215 grader varmluft.
  • 2 Fordel tortillaerne på bageplader beklædt med bagepapir, og smør dem med cremefraiche.
  • 3 Skær kartoflerne i meget tynde skiver, enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
  • 4 Skær svampene i ca. ½ cm tykke skiver. Fordel først kartoflerne og så svampene på pizzaerne.
  • 5 Læg små skefulde pulled pork på pizzaerne og drys med forårsløg.
  • 6 Dryp med olie samt lidt salt og peber.
  • 7 Bag pizzaerne i ca. 10 min, til de er gyldne og sprøde i kanten.
  • 8 Server dem straks, toppet med feldsalat og dryp med chilisauce eller cremefraiche.
  • {{recipeDoneText}} Easy-peasy pizza med kartofler, svampe og pulled pork

Tip

Brug en almindelig pizzadej i stedet for tortillas.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier